0034973224921 femac@femac.org

FEMAC

Parc de Gardeny s/nº Edifici H3 Planta baixa
25003 Lleida (SPAIN)
Tel. +34 973 22 49 21
Email: femac@femac.org
http://www.femac.org

FEMAC és el Clúster de Mitjans de Producció Agrícola de Catalunya que assumeix des del 1997 el repte de contribuir a una agricultura global i més sostenible.

Col·laborem amb les principals universitats Catalanes , i Centres Tecnològics de Catalunya com IRTA i EURECAT.  L’especialització contínua del clúster és una realitat que ha transcendit més enllà del territori català. A nivell nacional, som membres de la xarxa nacional d’Agrupacions d’Empreses Innovadores (AEI) del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme d’Espanya, així com també  estem acreditats amb el segell de CATALONIA CLUSTERS, per l’Agència Catalana per a la Competitivitat de les empreses (ACCIO) – adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat.

La llarga trajectòria en projectes de cooperació ens situa com un clúster de referència arreu del territori. En són evidència els reconeixements que la FEMAC ha assolit durant la seva llarga trajectòria. Des de l’any 2013 formem part de l’European Cluster Excellence Group, se’ns ha atorgat el Cluster Management Excellence GOLD Label –reconeixement europeu de la qualitat i excel·lència de la seva gestió.

   

Personal

FEMAC, compta amb una dilatada experiència en la gestió i direcció de projectes d’Innovació. Un equip de tres persones es faran càrrec de la coordinació de tots els equips de treballs i activitats que es duran a terme dins del Projecte LISA.
 Elisabeth Molina

Elisabeth Molina

Project Manager

Enric Pedrós

Enric Pedrós

Cluster Manager

FEMAC

Parc Científic i Tecnològic de Lleida,
Edifici H3, Planta baja,
25003 Lleida, España