0034973224921 femac@femac.org

 

GRAP

Universitat de Lleida. Campus de l’ETSEA
Av. de l’Alcalde Rovira Roure, 191
25198 Lleida (SPAIN)
Telf. 0034 973 702861
Email : grap@udl.cat

El Grup de Recerca en Agricultura de Precisió, Agròtica i Agrotecnologia va nèixer l’any 2004 aglutinant investigadors de quatre organismes (Universitat de Lleida -UdL-, Universitat Politècnica de Catalunya -UPC-, Universitat Politècnica de València -UPV- i Centre de Mecanització Agrària -CMA- del DAAM de la Generalitat de Catalunya). Tanmateix, els investigadors integrants porten més de 15 anys treballant conjuntament i constitueixen el grup de referència en Tecnologies per a l’Aplicació de Productes Fitosanitaris a nivell de tot l’Estat Espanyol, amb diverses patents i models d’utilitat en aquest àmbit. El grup també és pioner en el disseny d’equips robotitzats i intel·ligents per a la Ramaderia de Precisió, amb una de les primeres patents en aquest àmbit i diversos equips instal·lats al Canadà.

El grup de recerca està format per investigadors provinents de diversos àmbits, de tal manera que els coneixements i els camps d’aplicació que abasta són complementaris. Els investigadors de la Universitat de Lleida pertanyen al Departament d’Enginyeria Agroforestal i aporten al grup coneixements relacionats amb l’aplicació de sensors en agricultura, l’adquisició de dades i la seva interpretació, l’ús de models d’anàlisi geoestadística, l’automatització i el desenvolupament de tecnologies d’aplicació variable en maquinària agrícola, la implementació de sistemes GPS, i la modelització i el disseny de sistemes de suport a la presa de decisions.

Els membres de la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Politècnica de València aporten expertesa respectivament en el camp de la mecanització de la vinya i els cítrics, essent la seva línia bàsica d’actuació la incorporació de les noves tecnologies per a la millora de l’eficiència i la sostenibilitat dels tractaments fitosanitaris en aquests cultius.

Finalment, els investigadors del Centre de Mecanització Agrària aporten coneixements relacionats amb l’aplicació de productes fitosanitaris en fruiters i cultius baixos, així com una relació consolidada amb el sector agroindustrial d’equipament i maquinària. Aquesta composició facilita la multidisciplinarietat necessària per abordar la recerca i el desenvolupament de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en l’agricultura i la ramaderia.

Personal

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa.

Jennifer Chapman

Jennifer Chapman

Director of Operations

Josh Lundstrom

Josh Lundstrom

Design Director

GRAP

Av. Alcalde Rovira Roure, 191, 25198 Lleida, Lleida, España